Marina

Marina - Sladkovič, Andrej | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sladkovič, Andrej
DIMENZIJA
10,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Marina.pdf
ISBN
1715052139008

OPIS

Marina je vrhunsko djelo ne samo svoga tvorca, slovačkoga pjesnika Andreja Sládkoviča (pravim imenom Braxatoris, 1820.-1872.), nego i sveukupnoga slovačkog romantizma. Evangelistički svećenik Andrej Sládkovič utjelovio je u nešto manje od tri tisuće stihova ushite mladenačke ljubavi i svoje traganje za spoznajom života, veličine ljubavi i ljepote, za ravnotežom u složenoj situaciji u nacionalnom i društvenom životu svoje tada podjarmljene domovine. Pjesnik, poznat u svome narodu i po drugoj velikoj poemi, Detvan, te spjevu Grof Nikola Šubić Zrinski u Sigetu (1866.), napisanom prigodom 300. obljetnice junačke smrti hrvatskoga vojskovođe, izrazio je u Marini osjećaje svoje generacije, boreći se u ime ljepote i ljubavi protiv zla.

Dragi gosti i partneri, Ponosni smo da je marina Kornati zadovoljila sve propisane uvjete za kategoriju četiri sidra i u 2021. godini nastavljamo i dalje raditi na podizanju kvalitete naših usluga na zadovoljstvo svih. Marina (od talijanskog i španjolskog marina = obala) je pristanište namjenjeno manjim turističkim brodovima, jedrilicama i motornim jahtama.

Many passionate boat owners and captains decided to choose our berthing & mooring options due to the advantages of our services and marina location itself. Marina Vezovi Rezervacija veza Servis plovila Benzinska postaja Yacht Club Frapa Cjenik - vezovi - Dubrovnik Važne informacije za nautičare Lučki red Zbrinjavanje otpada ... Marina Kornati ispunila uvjete za kategoriju četiri sidra. Dragi gosti i partneri, Ponosni smo da je marina Kornati zadovoljila sve propisane uvjete za kategoriju četiri sidra i u 2021.

POVEZANE KNJIGE