Tvrđa časopis za književnost

Tvrđa časopis za književnost Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Tvrđa časopis za književnost.pdf
ISBN
3847756793584

OPIS

Časopis za književnost, umjetnost i znanost

Filozofska istraživanja 25 ... U Muzeju grada Zenica predstavljen je deseti broj nove serije časopisa za književnost i kulturu "Život" . Časopis "Život" je najstariji bosanskohercegovačkli književni časopis , koji izlazi od 1952 godine, a čiji su urednici između ostalih bili Meša Selimović, Mak Dizari i drugi.

Prvi broj časopisa "Književnost" objavljen je januara 1946, a uređivali su ga i: Čedomir Minderović, Eli Finci i Zoran Mišić… Sadržaj najnovijeg broja časopisa Književnost nalazi se na ovoj adresi. Tvrđa : časopis za književnost, umjetnost, znanost (1332-9146) 17 (2016), 1-2; 98-119 Vrsta, podvrsta i kategorija rada Radovi u časopisima, članak, znanstveni Časopis Književni elementi je otvoren za saradnju, tako da radove možete slati na mejl [email protected] a o književnim predlozima odlučuje internacionalni redakcijski odbor.Glavni i odgovorni urednik časopisa je Sašo Ognenovski. Časopis trenutno izlazi na makedonskom jeziku, ali ubuduće je planirana i elektronska verzija koja će izlaziti i na makedonskom i na engleskom jeziku. Tvrđa : časopis za književnost, umjetnost, znanost / [glavni i odgovorni urednik Žarko Paić].

POVEZANE KNJIGE