Evolucija je revolucija

Evolucija je revolucija - Winston, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winston, Robert
DIMENZIJA
5,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Evolucija je revolucija.pdf
ISBN
8577788689385

OPIS

Zašto hodam na dvije noge? Kako je slon dobio surlu? Otkud smo svi mi došli… i što ćemo sad?. Uživajte s Robertom Winstonom u divnom pogledu na priču o evolucijskoj znanosti i o tome kako su revolucionarne teorije jednog čovjeka promijenile svijet. Prateći Charlesa Darvina na njegovom epskom putovanju u potrazi za podrijetlom vrsta, istražite zemlje vatre, upoznajte neobična stvorenja i zavirite u budućnost. Saznajte što su smatrali mislioci prije Darwina – kako je život nastao i otkrijte uzbudljive napretke postignute nakon njegova doba.

Evolucija je beskrajni pokret svega što postoji, neprestana preobrazba svemira i svih njegovih dijelova, od vječitih ishodišta, kroz beskraj vremena. Zviježđa koja se pojavljuju u bezgraničnim prostorima, pa se zatim kroz milijune i tisuće milijuna stoljeća zgušnjavaju i ... revolucija je zapravo, kao primjer odnosa društvene evolucije i revolucije, primjer iz kojeg se mogu izvući šira saznanja o načinu odvijanja ljudske povijesti općenito.

(Foto: Wikipedia) Revolucija je, po definiciji kakvu nam daje Meriam-Webster, određena kao 'nagla, radikalna ili kompletna promjena.' Definicija je jasna, i ono što je najvažnije - semantički čvrsta, kratka i jednostavna. No, svejedno; unatoč tomu da je iznositi naizgled ... Položaj Srbije u svetu bio je veoma vidljiv i kroz revolucije u kafanskim jelovnicima.

POVEZANE KNJIGE