Evolucija je revolucija

Evolucija je revolucija - Winston, Robert | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winston, Robert
DIMENZIJA
4,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Evolucija je revolucija.pdf
ISBN
8202728313379

OPIS

Zašto hodam na dvije noge? Kako je slon dobio surlu? Otkud smo svi mi došli… i što ćemo sad?. Uživajte s Robertom Winstonom u divnom pogledu na priču o evolucijskoj znanosti i o tome kako su revolucionarne teorije jednog čovjeka promijenile svijet. Prateći Charlesa Darvina na njegovom epskom putovanju u potrazi za podrijetlom vrsta, istražite zemlje vatre, upoznajte neobična stvorenja i zavirite u budućnost. Saznajte što su smatrali mislioci prije Darwina – kako je život nastao i otkrijte uzbudljive napretke postignute nakon njegova doba.

Suprotni pojam revolucije, u navedenim kontekstima, pojam je evolucije. EVOLUCIJA, INVOLUCIJA, REVOLUCIJA. Ako mi ne želimo Revoluciju Savesti, ako ne činimo strašne Nad-napore kako bi razvili ove latentne mogućnosti, koje nas vode ka Intimnoj Autorelizaciji, jasno je da pomenute sposobnosti se neće nikad razviti. Zelena Я:Evolucija je velika ekološka platforma EXIT festivala pokrenuta u novembru 2019.

BIOLOSKA EVOLUCIJA - promene u građi tela, fizičke osobine koje su se dešavale tokom raz Kontakt. E-revolucija vl.

POVEZANE KNJIGE