Oboji svijet

Oboji svijet - Balić-Šimrak, Antonija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balić-Šimrak, Antonija
DIMENZIJA
12,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Oboji svijet.pdf
ISBN
2059720702326

OPIS

Ova neobična i maštovita bojanka nudi bezbrojne mogućnosti za igru – bojenje različitim tehnikama, crtanje, šaranje, gledanje, izmišljanje i razmišljanje… Puna ideja i poticajna, zabavit će dijete apstraktnim i konkretnim uzorcima, zadacima u kojima nema pogrešnih rješenja i slikama inspiriranima velikim hrvatskim umjetnicima.

Osnovna škola Nedelišće. Webmail Knjižnica Spajalica OnLine tečajevi Forum Kontakti :: Naslovnica:: Preko 1600 učenika/ca iz 19 županija iz Hrvatske, ali i iz inozemstva, 145 škola i 169 mentora ove godine, s impresivnih 566 radova uključilo se u ovogodišnji natječaj 'Oboji svijet!'.

Forum za slobodu odgoja ... Cilj ovogodišnjeg, osmog natječaja Oboji svijet! je skrenuti pažnju učenicima, učiteljima, roditeljima i školskim djelatnicima na važnost prihvaćanja i poštivanja različitosti te individualnih razlika u svakodnevnom životu, školi i lokalnoj zajednici. I. osnovna škola Čakovec .

POVEZANE KNJIGE