Lijepi,crtaj, boji

Lijepi,crtaj, boji Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijepi,crtaj, boji.pdf
ISBN
6957677686729

OPIS

Zabavi se crtanjem, bojenjem, švrljanjem i brljanjem po stranicama ove vesele knjige. Očekuje te više od 200 šašavih naljepnica uz pomoć kojih možeš od kutija napraviti robote, oživjeti raznobojne mrlje, stvoriti vlastite superjunake i još mnogo toga! Tvoj neobični i smiješni vodič u ovoj pustolovini zove se čudovište Crtko. Iznenadi sebe i njega otkačenim crtežima.Ova vesela crtanka s naljepnicama donosi zanimljiv spoj ilustracija i fotografija koji će nadahnuti kreativnost i potaknuti maštu mališana. Motivacijska pitanja, rečenice i naslovi potiču dijete na kreativno stvaranje, ali ostavljaju mu slobodu za likovno izražavanje. Crtanka se poput „torbice“ može nositi u ruci i biti prijatelj mališanu na putovanju, plaži, parku i drugim mjestima, a vama pravi spasitelj kad želite brzo organizirati, praktično, kreativno i edukativno vrijeme svojemu djetetu.

Očekuje te više od 200 šašavih ... Lijepi, crtaj, boji, Sarah Powell, Katherine Radcliffe ID EK000283728. Napiši recenziju.

One žele dokazati da svatko ima loš dan i da je kut fotografiranja jako bitan. :D Primjer rečenice s "lijepi", prijevod memorije.

POVEZANE KNJIGE