Planinarski koraci

Planinarski koraci - Margan, Damir | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Margan, Damir
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Planinarski koraci.pdf
ISBN
9171846684403

OPIS

Jedinstveni priručnik za sve koji se počinju baviti planinarstvom, no i odličan vodič za sve koji se planinarstvom već bave. Na jednom mjestu pronaći ćete sve što je neophodno znati kako bi poduzeli prve planinarske korake. Knjiga govori o: povijesti planinarstva udrugama etici planinarstva stupnjevima i njihovoj prilagođenosti dobi i znanju planinara planinarskoj opremi planiranju izleta sigurnosti u planinama planinskim sportovima i mnogim drugim temama koje vas mogu potaknuti da i sami načinite svoje prve korake.

Planinari i drugi ljubitelji prirode koji planinare po planinarskim putovima u Hrvatskoj i koriste se ... Prvi planinarski koraci malih Bršljanovih legosa 16.05.2016 17:58. SiB.hr.

Na jednom mjestu pronaći ćete sve što je neophodno znati kako bi poduzeli prve planinarske korake. Knjiga govori o: povijesti planinarstva udrugama etici planinarstva Damir Margan: Planinarski koraci : uvod u planinarstvo.

POVEZANE KNJIGE