Trening za maraton

Trening za maraton - Arcelli, Enrico | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arcelli, Enrico
DIMENZIJA
11,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Trening za maraton.pdf
ISBN
7673887124492

OPIS

Ova je knjiga namijenjena trenerima i trkačima koji se bave maratonom, naročito na vrhunskom stupnju, što se može vidjeti i iz sadržaja i strukture publikacije. Često oslanjanje na fiziologiju nije rijetka pojava u literaturi sportskog treninga. Iako ne postoji izravna povezanost između fiziologije i treninga, u ovom slučaju fiziologija predstavlja sredstvo razumijevanja racionalnih metoda treninga za maratonce. Otkrića fiziologije ne spominjemo iz razloga da postavimo niz pravila o treningu maratona – samo želimo objasniti kako određena trenažna sredstva utječu na organizam i izazivaju specifične efekte koji će poboljšati specifične sposobnosti važne za maratonce, te utjecati na bolju izvedbu i u dužim utrkama od maratona.

Pomoć kod kupnje 01 / 3732 141 [email protected] ... Rastrčavanje - trening niskog intenziteta i kraćeg trajanja. Ubrzanja - kratki sprintevi (100-tinjak metara), rade se najčešće nakon laganog treninga kao priprema za trening većeg intenziteta.

Društvo Istrski maraton Prade - cesta IX 8, 6000 Koper DŠ 48428698 T +386 70 720 940 Ako prihvatimo gore navedenu pretpostavku, znači da za maraton moramo trenirati kako bi popravili naše vrijeme na 10K. U svakom slučaju trening u tempu 10K je na 90% od VO2max.

POVEZANE KNJIGE