Rukomet-priručnik za trenere..zrins

Rukomet-priručnik za trenere..zrins - Arslanagić, Abas | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arslanagić, Abas
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Rukomet-priručnik za trenere..zrins.pdf
ISBN
8660662345560

OPIS

U osiromašenoj sportskoj literaturi ovo je vrlo dobrodošla knjiga. Pisana je jednostavno i razumljivo, namijenjena studentima i nastavnicima tjelesne kulture, a posebno sportskim trenerima u školovanju i trenažnom procesu mladih vratara. Njen autor je nekad najbolji svjetski rukometni vratar, a danas školovani pedagog i vrhunski rukometni stručnjak, Abas Arslanagić.

Predsednik naseg RSS nikad nije sutnuo rukometnu loptu, a ne moze niko da ga otera jer je politicki kadar. Za liječnike. Poremećaji prehrane.

Bolesti probave. Ova je knjiga naročito vrijedna ako ste zabrinuti za svoju težinu. Budući da tako mnogo čitača moli za pomoć pri mršavljenju i želi naučiti kako se pomiriti s hranom i vlastitim tijelom, neka sam poglavlja namijenila kontroli težine i poremećajima prehrane. Rukometni klub Čelik iz Zenice oglasio se povodom smrti svog bivšeg trenera i rukometne legende, Banjalučanina Zlatana Saračevića, koji je sinoć, u 59.

POVEZANE KNJIGE