Profesionalni skateboarder

Profesionalni skateboarder - Hawk, Tony | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hawk, Tony
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Profesionalni skateboarder.pdf
ISBN
7480655124581

OPIS

Ne brinite, ovo nije jedan od onih napornih testova o kojima vam ovisi ocjena. Ovo je jednostavni test s točnim ili pogrešnim odgovorima o najslavnijem skejteru na svijetu. Mnogo toga iz života Tonyja Havvka bi vas moglo iznenaditi. Nije se rodio i odmah počeo skejtati i izvoditi svaku figuru koju bi pokušao. U životu, kao i u skej-tanju, bio je na vrhu i na dnu – ponekad je uspijevao, ponekad padao. U ovoj vas knjizi vodi iza scene skejterskog svijeta i opisuje kako je to biti Tony Hawk: Profesionalni skateboarder. Tony Hawk je prožvakao žvakaću gumu između nožnih prstiju Stevea Caballera. Kao dijete, Tony je bio tako natjecateljski nastrojen da je gađao mamu teniskim lopticama da bi osvojio meč. Tony više od petnaest godina nije uspio izvesti figuru. Tony je kao dijete bio takva noćna mora da su ga izbacili iz vrtića. Tony je bio tako malen da je izgledao tri godine mlađi i često su ga maltretirali nasilnici.

godine s ciljem promoviranja zaštite i prava životinja te vegetarijanstva, odnosno veganstva, kao etički, ekološki i zdravstveno prihvatljivog životnog stila. VIDEO Vrata Tesle Model S preradio u ogroman skateboard Profesionalni skateboarder Aaron Kyro jedanaest je godina u tom sportu i jedan je od prvih skateboardera koji je svoj... Rob Dyrdek američki je poduzetnik, bivši profesionalni skateboarder, glumac, producent i reality zvijezda. Rob Dyrdek oženjen je Bryianom Noelle Flores i ima dva sina.

Skateboard heroj . Glupi trkači . Voditelj, glumac i profesionalni skateboarder Jason Acuña poznatiji kao Wee-Man, s dijelom Jackass ekipe pojavio se na pozornici ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada EMA u Madridu gledateljima je priuštio 'mali' spektakl. Na današnji dan rođeni su američka filmska, televizijska i kazališna glumica Katharine Hepburn, američki glumac Stephen Baldwin, profesionalni skateboarder Tony Hawk i mnogi drugi! John Rodney Mullen američki je profesionalni skateboarder koji se bavi freestyle i street skateboardingom.

POVEZANE KNJIGE