Stretching za radnim stolom

Stretching za radnim stolom - Anderson, Bob | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anderson, Bob
DIMENZIJA
6,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Stretching za radnim stolom.pdf
ISBN
5593700009153

OPIS

Smiješna se stvar dogodila na putu elektroničke revolucije. Velika je većina nas završila sjedeći za radnim stolovima i radeći za računalima. To, kako su mnogi od nas otkrili, ima i svoje loše strane. Stalna istegnuća (sindrom karpal-nog tunela i tendinitis) zglobova, šaka i ruku povećali su se od 1990. godine za 80% i prema američkom Birou za radnu statistiku sada su najraširenije ozljede na radnom mjestu. Zapravo ih se opisuje kao “epidemija radnog mjesta 90-ih.” Krutost vrata i ramena, bol donjeg dijela leda, napeti mišići i zglobovi vrlo su česti kod ljudi koji rade na računalu. Sva ta tjelesna stanja ukazuju da nešto nije u redu. Ljudsko tijelo nije stvoreno za duga razdoblja sjedenja….

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Dok sjedite za radnim stolom, podignite noge i potpuno ih ispružite te ih zadržite nekoliko sekundi u zraku. Vježbu, kojom ćete učvrstiti mišiće nogu i bedra, ponovite nekoliko puta i uskoro ćete primijetiti razliku.

„Sendviči s jajima mirišu širom kancelarije, verovatno jedan od najgorih nedruštvenih obroka na zapadnoj hemisferi", kaže Don Bardžis koji radi za jednu pivaru. Ovaj radni stol za crtanje s udobnim radnim prostorom će apsolutno biti Vam veliki pomagač za crtanje, pisanje, itd. Visokokvalitetni stol s nagibom pločom, ponudi Vam dosta prostora za rad.

POVEZANE KNJIGE