Zamalek

Zamalek - Kinert Bučan, Dora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinert Bučan, Dora
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Zamalek.pdf
ISBN
7164149134769

OPIS

“Moja predodžba bijega bila je pustinja. Nepomična slika pješčanog spruda i okamenjenog neba”, kaže Ana, glavni lik, a ujedno i pripovjedačica u ovome romanu. I kao nekim čudom, to joj se i obistinilo; sudbina joj je namijenila višegodišnji boravak na Zamaleku, kultnom otoku na Nilu, kozmopolitskoj rezidencijalnoj četvrti u srcu šesnaestomilijunskog Kaira. Anin doživljaj kaotičnog megalopolisa duboko je subjektivan. Ona ponire u njegovu dušu, ali još dublje zagleda u samu sebe. Ni opčinjenost bojama i mirisima toga fantazmagoričnoga grada u kojem se stapaju privid i zbilja ne mogu odagnati Anin osjećaj osujećenosti. Još manje to mogu neobavezna i površna poznanstva iz diplomatskog miljea u kojem se Ana kreće. A onda se, nenajavljeno i drsko, pojavljuje Fran, muškarac iz Anine prošlosti, koji uvlači u svoju bezobzirnu igru ne samo Anu već i njezinu prijateljicu, Engleskinju Marion. Igru koja će na kraju dovesti do tragedije.

It also contains a table with average age, cumulative market value and average market value for each player position and overall. Zamalek is a very special island in heart of Cairo.. opera house & Cairo tower..

Must visit in Cairo & for Egyptian like me it's ... El Zamalek is currently on the 1 place in the 1. Division table.

POVEZANE KNJIGE