Maska srama

Maska srama - Walters,Minette | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walters,Minette
DIMENZIJA
10,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Maska srama.pdf
ISBN
9067841354195

OPIS

Maska srama veliki je hit Minette Walters, autorice popularnog romana Kiparica koji je u vrlo kratkom vremenu zauzeo vidno mjesto na policama ljubitelja dobrog krimića. Kao i svi drugi naslovi ove autorice, i ovaj je roman nagrađen, i to uglednom britanskom nagradom Golden Dagger za najbolji kriminalistički roman. „Možda bih ove dnevnike trebala zaključavati. Jenny Spede opet ih je dirala i to me srdi. Sigurno je neki od njih nehotice otvorila dok je brisala prašinu i sad ih čita iz požudne znatiželje. Što li ona misli o staroj, artritisom izobličenoj ženi, koja se svlači gola za mladog muškarca?“ Mathilda Gillespie bila je mrtva već dva dana kada su je našli u njezinoj kući, prerezanih žila, uz praznu bočicu tableta za spavanje. Ali Sarah Blakeney, njezina liječnica, najviše se zgranula kada je na staričinu licu ugledala metalni kavez ukrašen vijencem od kopriva i tratinčica. Što se, zapravo, događalo u kući u mračnim satima prije Mathildine smrti? U vrtoglavo napetom psihološkom trileru, nova britanska Agatha Christie majstorski plete potresnu i jezovitu priču o nasilju u obitelji, o pohlepi i požudi, priču koja, možda, nije samo izmišljotina ohole Mathilde Gillespie.

Toggle Navigation Kroz istraživanje stanja srama i bivanja u njemu, Marija je došla do ideje da napravi seriju artefakata od kombiniranih materijala inspiriranih srednjovjekovnim spravama za mučenje i sramoćenje. ...

Read 189 reviews from the world's largest community for readers. Maska srama veliki je hit Minette Walters, autorice popularnog romana ... Maska srama veliki je hit Minette Walters, autorice popularnog romana Kiparica koji je u vrlo kratkom vremenu zauzeo vidno mjesto na policama ljubitelja dobrog Minette Walters MASKA SRAMA.

POVEZANE KNJIGE