Rajska lopata

Rajska lopata - Musabegović, Senadin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Musabegović, Senadin
DIMENZIJA
4,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Rajska lopata.pdf
ISBN
2263762702344

OPIS

“Rajska lopata” je zbirka poezije o ratu. Kao i rat i ova zbirka je potresna, puna smrti, krvi i užasa. Ona je pisana iz sjećanja na rovove i sva mjesta smrti i strdanja koja rat nosi ucrtana u svojoj mapi. Pisana poslije rata ona naknadno sagledava stravu koju smo proživjeli, a nismo je ni bili svjesni. Musabegović želi čitaocu skrenuti pažnju da “vruća rana ne boli” i da prava bol stiže sa sviješću o njoj.

Sarajevo, Novi Grad. LOPATA ZA KAMPOVANJE LEAFTOUR.

On kaže: Tek u miru rat počinje da kreira našu unutrašnjost, da nam iznutra kožu steže i da nas kroz tišinu pritišće i u sebe umotava. Lopata iz raja izašla,budan.blog.hr. borivoj "AKO ZELITE DA SVRGNETE DESPOTA NEKOG, POSTARAJTE SE NAJPRIJE DA UNISTITE NJEGOV PRIJESTO KOJI JE PODIGNUT U VAMA". Musabegović, Senadin Rajska lopata Musabegović, Senadin Udarci tijela Musagić, Mujo Soba Musagić, Mujo Sunce je ozbiljna zvijezda Narodne pjesme Bošnjaka u Bosni i Hercegovini 1.

POVEZANE KNJIGE