Pletenica

Pletenica - Colombani, Laetitia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Colombani, Laetitia
DIMENZIJA
6,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Pletenica.pdf
ISBN
3577957782859

OPIS

Tri žene, tri života, tri kontinenta. Jednaka žeđ za slobodom. Tri žene koje nemaju ništa zajedničko, ali su ipak obilježene rijetkim izrazom hrabrosti – poput triju pramenova u pletenici. Indija. Smita pripada kasti Nedodirljivih. Jedina joj je želja izbaviti svoju kćer iz siromaštva i omogućiti joj školovanje. Sicilija. Giulia radi u očevoj radionici na obradi kose. Kada otac doživi nesreću, ona otkriva da je obiteljski posao na rubu propasti. Kanada. Sarah je ugledna odvjetnica, majka troje djece. U trenutku kada je promaknuta na čelo odvjetničke tvrtke, saznaje da je teško bolesna. Povezane, a da to i ne znaju, onim duboko intimnim u ljudskom biću, i Smita i Giulia i Sarah odlučuju ne pokleknuti pred sudbinom koja ih je snašla, već se upuštaju u borbu. Njihove duboko ljudske priče pletu tako pletenicu nade i odlučnosti.

Djevojke su naprosto lude za ovim genijalnim pletenicama koje se mogu smatrati pravim umjetničkim djelima. U nastavku pogledajte neke od njegovih najboljih radova, a na samom kraju vidjet ćete i samog mladog ... pletenica prijevod u rječniku hrvatski - talijanski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Podijeli na Facebook + više. Sastojci 8 osoba.

POVEZANE KNJIGE