Muzej dinosaura

Muzej dinosaura - Jenny Jacobi | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jenny Jacobi
DIMENZIJA
12,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Muzej dinosaura.pdf
ISBN
8911412546737

OPIS

Sastavi svoj MUZEJ DINOSAURA je slikovnica u kojoj postaješ glavni muzejski paleontolog. Muzejske sobe su spremne, ali u njima još nema izložaka. Na tebi je da otkriješ koje priložene kosti kome pripadaju i kamo ih moraš postaviti. Tu je pet dinosaura koje valja sastaviti i onda izložiti u odgovarajućoj muzejskoj dvorani. Slikovnica je savršena za svakog ljubitelja dinosaura, budućega biologa ili graditelja maketa.

U suvenirnici cene igračkica se kreću od 200 do hiljadu i petsto dinara pa planirajte budžet i za ovu stavku. Ne vraćaju se ... Dinosauri su prapovijesne životinje koje su nastale prije otprilike 230.000.000 godina, a izumrle prije oko 65.000.000 godina.

Drugačija i originalna! Takozvaane pop up knjiige, ili knjige sa iskakalicama, moj klinac voli od malena. Ovo nije standardna knjiga sa iskakalicama, potrebno je malo umešnosti da se te iskakalice naprave, pa izgledaju kao 3D modeli.

POVEZANE KNJIGE