Uzbuna na Zelenom vrhu

Uzbuna na Zelenom vrhu - Kušan, Ivan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušan, Ivan
DIMENZIJA
9,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Uzbuna na Zelenom vrhu.pdf
ISBN
6207850712753

OPIS

Zeleni Vrh je naselje koje se nalazi na maloj udaljenosti od velikog grada. U selu živi pet dječaka prijatelja Koko, Žohar, Tomo, Crni i Božo, koji svoje ljetne dane provode na jezeru kupajući se ili igrajući razne igre. U selu je sve bilo mirno, sve dok jedne večeri u selo nije došao lopov koji je počeo krasti životinje i ostale stvari. Dječaci su potajno odlučili kako će slijediti lopova i u tu svrhu ukrasti fotoaparat od pjesnika Marija… Obvezna lektira u V. razredu osnovne škole.

49:11. Ljubav na medji / 1997 Domaci film II.

Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći. UZBUNA NA ZELENOM VRHU Peto izdanje u ovoj biblioteci IZDAVAČKO KNJIŽARSKO PODUZEĆE ili 1 a (I o s t ZAGREB 197 9.

POVEZANE KNJIGE