Neprospavane noći

Neprospavane noći - Spalding, Nick | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spalding, Nick
DIMENZIJA
12,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Neprospavane noći.pdf
ISBN
2308940862213

OPIS

Otkako su se Laura i James Newman vjenčali, uživaju u zajedničkom životu i izlascima s prijateljima, kao i ponekad (pre)opuštenim seksualnim užicima . Nakon jednog od njih, Laura otkriva da je zatrudnjela i iako još nisu planirali imati djecu, shvate da je širenje obitelji novo i uzbudljivo poglavlje u njihovim životima. Pa ljudi rađaju i odgajaju djecu stoljećima, koliko to može biti teško? No, Laura i Jamie suočavaju se sa svim novim uzbuđenjima koje donosi trudnoća- zastrašujućim babicama i tečajevima za trudnice na kojima se slušaju zvukovi kitova koji se pare, pa sve do pregleda ultrazvukom na kojima ih oduševi pogled na njihovo nerođeno dijete. Iako ih, doduše, malo podsjeća na ono čudovište iz Aliena… Nevjerojatno duhovit i očaravajuće iskren nastavak romana On voli, ona voli otkrit će vam što se zapravo događa nakon rečenice-I živjeli su sretno zauvijek….

Uz već navedeni nedostatak sna ili prekomjerno plakanje ... "Nakon neprospavane noći, palo nam je na pamet samo ovo. On je nama dao pregršt pjesama, mi njemu možemo samo jednu, makar i ovakvu, na brzinu napravljenu.

Da li je to uslijed toga jer je član obitelji proveo na hitnoj, budnost zbog bolesti u kući ili tvrtka ima rokove koji zahtijevaju prekovremene sate noću, nebitno je. No, u tom bi slučaju trebali biti svjesni što samo jedna neprospavana noć čini našem tijelu. 'Nakon neprospavane noći', napisala je ova Zadranka na simpatičnoj fotografiji na kojoj je ona u kućnom ogrtaču, a njezina kćerkica u pidžami.

POVEZANE KNJIGE