Turistički vodič Dalmacije – special njemački

Turistički vodič Dalmacije – special njemački - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Turistički vodič Dalmacije – special njemački.pdf
ISBN
6618265141248

OPIS

Turistički vodič kroz Dalmaciju na njemačkom jeziku.

Specijaliteti dalmatinske kuhinje, plodovi mora, najkvalitetnija riba i školjke, dolaze na Vaš stol izravno iz mora, a u ozračju dalmatinske gostoljubljivosti možete uživati u domaćem vinu, rakiji ili u svim poznatijim hrvatskim vinima iz vinoteke. Njemački turisti u Hrvatskoj su ovog trenutka broj jedan po dolascima i noćenjima. Kako bi Nijemcima pokazali kako izgleda naš turizam u novom normalnom, u Split je stiglo 35 novinara i turističkih agenata.

Turistički vodiči zaSjevernu dalmaciju. ... - u područjima sa tjednom incidencijom od preko 200 na 100.000 stanovnika donijet će se mjere na lokalnoj razini, koje će uključivati ograničenje radijusa kretanja na 15 km od mjesta boravka, ukoliko ne postoji opravdan razlog, pri čemu turistički boravak ne spada u opravdane razloge. BANJA LUKA - Grad Banja Luka ima oko 20 licenci­ranih turističkih vodiča, koji nude turističko prezentovanje gradskih znamenitosti na engleskom, italijanskom, španskom, ruskom i francuskom jeziku, što je dovoljno za sve veći broj gostiju, ali nedostaju oni koji govore njemački, kineski i turski.

POVEZANE KNJIGE