IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO

IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,73 MB
NAZIV DATOTEKE
IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO.pdf
ISBN
9549961824110

OPIS

Edukativna slagalica Životinje je zabavna igra slaganja sličica sa životinjama, njihovim mladuncima, otiscima šapa i omiljenom hranom! Clementoni set za igru Životinje uključuje kartonsko kolo za rulet i kartice za slaganje mini puzzli sa životinjama. Zavrti i uzmi karticu za slaganje koja odgovara životinji koju si dobio! Pandu? Dobro razmisli, jede li panda bananu ili bambus? Kakve tragove ostavlja? Ako izabereš krivu sličicu, saznat ćeš odmah jer se njezini rubovi neće uklopiti u slagalicu. Igra slaganja životinja još je zabavnija ako se igra s roditeljima ili prijateljima! Karakteristike:Clementoni igra Životinje kolo s pokazivačem kartice za slaganjeDob: 3 – 5

Igra nije pogodna za djecu mlađu od 36 mjeseci jer sadrži male čestice i postoji rizik od gušenja. IGR CLEMENTONI IGRA ŽIVOTINJE ZOO. 62,00 kn.

Upozorenje: Igra nije pogodna za djecu mlađu od 36 mjeseci jer sadrži male čestice i postoji rizik od gušenja Gdje kupiti Clementoni Znanost i igra: Mehanička radionica - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Jednostavna i zabavna edukativna igra sastavljena od puno uklopivih kartica i veselog ruleta, dizajnirana je da decu nauči imenima i odlikama domaćih životinja. Uklopive kartice su samokorigujuće, tako da dete može nezavisno proveriti tačnost svog odgovora.

POVEZANE KNJIGE