Vaš kućni liječnik 1 dio

Vaš kućni liječnik 1 dio Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Vaš kućni liječnik 1 dio.pdf
ISBN
5595273210504

OPIS

Savjeti i tehnike koje svatko može upotrijebiti za liječenje svakodnevnih zdravstvenih problema. U nastanku ovogmedicinskog priručnika sudjelovalo je 573 liječnika, koji će vam iskusnim tehnikama i mnoštvom savjeta pomoći u liječenju svakodnevnih zdravstvenih problema. Savjeti i tehnike koje svatko može upotrijebiti za liječenje svakodnevnih zdravstvenih problema. U nastanku ovogmedicinskog priručnika sudjelovalo je 573 liječnika, koji će vam iskusnim tehnikama i mnoštvom savjeta pomoći u liječenju svakodnevnih zdravstvenih problema.

dio ) 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Ljepota/zdravlje - Alternativna medicina: Znate li da mnoge bolesti možete izliječiti kod kuće? Kućni liječnik će vam pomoći kako uspješno izliječiti kašalj, skinuti temperaturu ili se riješiti bolova. Sikavica (osljebod, Silybum marianum (L.) Gaertn., Asteraceae) je u većini mediteranskih kultura vezana uz Svetu Mariju i mlijeko koje se prolilo po ovoj biljci dok je dojila Isusa.

Na primjer, vaš terapeut može govoriti o ulozi borbe, bijega ili smrzavanja u simptomima panike. Vaš će vas terapeut naučiti i kako razlikovati činjenice od uobičajenih mitova i uvjerenja, poput misli poput "Gubim kontrolu!" Vaš zahtjev za cijepljenjem je zaprimljen.

POVEZANE KNJIGE