Tumač snova i Horoskop

Tumač snova i Horoskop PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Tumač snova i Horoskop.pdf
ISBN
8739516024664

OPIS

Koliko ste se puta zapitali kakvo je značenje sna koji ste prethodne noći usnuli? Stoljetna iskustva i stvarni događaji koji su iza snova slijedili ponudili su veoma izgledne odgovore na takva pitanja. U ovoj knjizi abecednim su redom navedeni simboli i događaji iz sna s njihovim tumačenjima koja će vam pomoći spremno se nositi s događajima koje snovi navješćuju. Horoskop je – kažu astrolozi- astrološka slika neba zabilježena u trenutku čovjekova rođenja. Naučite prepoznati tu sliku i iza nje zaključivati što nam zvijezde određuju. Ova knjiga sadrži opširna tumačenja astroloških znakova i njihovog međusobnog utjecaja.

godini _____ Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn ... Sanjarica - detaljan tumač vaših snova! Sanjarica je detaljan tumač snova uz koji ćete na jednostavan način saznati što znače svi vaši snovi!!! Sanjarica - pojmovi sortirani abecednim redom od A do Ž Stoga, u interpretaciji snova su trenuci iz Vašeg privatnog, poslovnog života i Vaša iskustva od velike važnosti. Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh.

Sanjali ste nešto? Otkrijte značenje svojih snova. Kliknite na slovo: A - B - C - ... Tumač snova i horoskop (AL3) Dobrodošli na stranice Antikvarijata Biblos, Palmotićeva 28, Zagreb (križanje Palmotićeve i Đorđićeve ulice) II Tumač snova i horoskop Tumač snova i horoskop Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE