Praščić Barney – set za bojanje

Praščić Barney – set za bojanje - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Praščić Barney – set za bojanje.pdf
ISBN
1835755247509

OPIS

AR knjiga, AR bojanka i bojice: čitajte, bojite i oživite priču i crteže uz besplatnu aplikaciju! Predivna priča o obitelji, prijateljima i pripadanju, obogaćena brojnim informacija i edukativnim igrama – za proširenu stvarnost samo otvorite besplatnu aplikaciju!

Besplatna dostava za sve narudžbe; 3u1 set: Botanika, rakovi i optika set - Clementoni 128,21 KN 282,05 KN Ako tražite zaista svestran znanstveni komplet za djecu, ovaj je komplet odličan izbor jer postoje zapravo tri različita paketa. Sad smo za vaše dijete donijeli posebnu ploču za crtanje koju će moći koristiti, zabavljati se i razvijati se kroz nju. Ploča je dostupna u dvije boje, ružičastoj ili plavoj.

Tagovi. Pronađite potrebne savjete vezane uz bojenje i zaštitu plovila. Hempelovi praktični vodiči vode vas korak po korak od pripreme do nanosa završnog premaza. Set se sastoji od bojica i listova za bojanje koje možeš koristiti u maštovitom i kreativnom umjetničkom nadahnuću pri stvaranju remek-djela umjetnosti.

POVEZANE KNJIGE