Pusto mjesto

Pusto mjesto - Weaver, Rim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weaver, Rim
DIMENZIJA
4,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Pusto mjesto.pdf
ISBN
9295140488159

OPIS

“Navukla sam se od samog početka i do kraja nisam mogla ispustiti knjigu. Mračna i potresna priča koja nije samo napeta i puna obrata, već ima i srca” U Noći vještica stanovnici Black Galea okupljaju se na večernjoj zabavi. Budući da u selu živi samo devetero mještana, nisu samo dobri susjedi, već i bliski prijatelji. Jedu, piju, vesele se, igraju igre i fotografiraju se. No te će fotografije biti posljednje stvari koje će ostati od njih. Jer,narednog jutra, svi mještani nestaju. Nema trupala, nema tragova ni dokaza – ono što se dogodilo u Black Galeu dvije i pol godine ostaje- nerazjašnjena tajna. No tada se obiteiji nestalih obrate istražitelju Davidu Rakeru – i njihova opsesija postaje njegova. Koje su tajne mještani skrivali od svojih obitelji – i jedni od drugih? Je li uistinu sve bilo onako kako je izgledalo? I traži li Raker devet nestalih ljudi – ili devet mrtvih tijela?

Prazna je i crkva svetog Jakova, piše Slobodna Dalmacija u reportaži iz ovog hercegovačkoh mjesta. Slika ... ŠtAfEtA I NASLOV: MOJ BLOG JE OSAMLJENO I PUSTO MJESTO BEZ VAS!! evo mene opet, nije mi se dalo čekat 200 komova ali sam jako tužna!! MOJ BLOG JE OSAMLJENO I PUSTO MJESTO BEZ VAS! ne komate mi blog -osim nekih koji su pametni, nemam puno komova a neki u 3 dana dobe 300 komova, htjela bih da se malo više potrudite- ok.

- Jako mi je žao svih onih koji su se zarazili koronavirusom. Svima se to može dogoditi jer je cili život škola za nešto. Na velikom parkiralištu u centru Pule, na kojem je inače gotovo nemoguće naći parkirno mjesto, osim našeg stoje još samo tri automobila! Na tržnici je ponuda još uvijek relativno velika, no kupaca je malo.

POVEZANE KNJIGE