Detektiv Dinko i tajanstveni vitez

Detektiv Dinko i tajanstveni vitez - Borovac, Ivanka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borovac, Ivanka
DIMENZIJA
5,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Detektiv Dinko i tajanstveni vitez.pdf
ISBN
3153999635967

OPIS

Poput pravih detektiva, Dinko, Neno i Gina uspješno otkrivaju tko su tajanstveni vitez i seoska vještica Roza, spašavaju svetog Nikolu, love prevarante i hvataju kradljivce! Pridružite se ovoj šarenoj detektivskoj družini u uzbudljivim pustolovinama i uvjerite se da dobro uvijek pobjeđuje, a zlo biva kažnjeno!

Poput pravih detektiva, Dinko, Neno i Gina uspješno otkrivaju tko su tajanstveni vitez i seoska vještica Roza, spašavaju svetog Nikolu, love prevarante i hvataju kradljivce! Pridružite se ovoj šarenoj detektivskoj družini u uzbudljivim pustolovinama i uvjerite se da dobro uvijek pobjeđuje, a zlo biva ... Novi naslovi u Gradskoj knjižnici su: na dječjem odjelu Detektiv Dinko i tajanstveni vitez Ivanke Borovac, knjiga za mlade je Zagonetka u snijegu J. M.

Evansa, na odjelu beletristike zbirka intimnih ispovijesti Nismo same, a na stručno-znanstvenom odjelu Svjesni roditelji: Mijenjemo sebe, osnažujemo svoju djecu Shefali Tsabary. detektiv. Početna / Proizvodi označeni "detektiv ...

POVEZANE KNJIGE