Mini fini-Pipo se sam oblači

Mini fini-Pipo se sam oblači Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Mini fini-Pipo se sam oblači.pdf
ISBN
9076310793434

OPIS

Mali panda Pipo uči se sam oblačiti. Tko mu pomaže? Je li se Pipo uspio sam obući? Što je obukao? Mališani će saznati odgovore u ovoj poučnoj i zabavnoj priči u stihovima.

cijena: 93,80 kn klupska cijena: 75,00 kn proizvoda nema na zalihi. djedov tajni div Biljana Vraneš: Ona zna kad vedri, a kad oblači 26.04.2017.

Imam osjećaj da sam na pragu otkrića ... malo sam puno bahata i tvrdoglava i buntovna luda, opičena, otkačena, ma uglavnom ja sam za Vrapće jea jea al to sam JA neki put sam dobra a neki put me ne moreš ni prepoznati, možda nisam loša al ako mi piješ krv mogu postati jako zločesta ali uglavnom sam dobra prvi put vidjela svijet 12.05.1994 živim u Cresu pa sam onda mala creska dama Ali ovakvi komentari su upravo razlog zbog kojeg Kler voli da se oblači u skraćene topove i mini suknje, umesto u uobičajenu odeću. - Odbijam da me ograničavaju.

POVEZANE KNJIGE