Specijaliteti dalmatinskog priobalja

Specijaliteti dalmatinskog priobalja - Marjanović-Radica, Dika | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marjanović-Radica, Dika
DIMENZIJA
3,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Specijaliteti dalmatinskog priobalja.pdf
ISBN
8816029559647

OPIS

Upoznajte specijalitete dalmatinskog priobalja iz kuhinje autora Dike Marjanović-Radić.

Krajnji je rezultat savršena kombinacija slatkog, kiselog i gorkog okusa te je pašticada jedno ... specijaliteti, dalmacija, priobalje, hrana, recepti. Sudbina, sloboda i duša - meki uvez Godina izdanja: 2021.

godine. Odluka je donesena nakon izvršene procjene vremenskih prilika, uz konzultacije s nadležnim ... Poštovani partneri, dragi prijatelji, turističko ljeto se na najljepši način vraća na obalu, otoke i u zagorski dio Splitsko-dalmatinske županije koji su nakon mjeseci zatvorenosti i izostanka bilo kakvog turističkog prometa uzrokovanog pandemijom corona virusa, ponovno živnuli u ritmu sve brojnijih turističkih dolazaka, povratka avio-linija i novih rezervacija smještaja. Zagora NEVJEROJATNA PRIČA Noćna drama: 'Odveli su me u zatvor bez objašnjenja, a ženu ostavili u šumi! Moja Marija je preklinjala policajca da se smiri, ali nije popuštao'; Evo što na sve kaže MUP Piše Marija Vuković Nikakav san i psihički i fizički i ljudski.

POVEZANE KNJIGE