Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja

Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja - Cicarelli, Anamarija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cicarelli, Anamarija
DIMENZIJA
10,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja.pdf
ISBN
4473206086242

OPIS

U ovom vodiču ćete pronaći ideje kako pripremiti apartman ili kuću za iznajmljivanje i još korisnih sacjeta o : -komunikacija sa gostom, -deset savjeta kako odogovoriti na upit -kako napisati opis svojih smještajnih jedinica -kako fotografirati apartman -najbolji način ostvarivanja rezervacija obitelljskog smještaja -poslovanje sa turističim agencijama -samostalno vođenje vlastitih apartmana -turistički portali za oglašavanje -kako se pripremiti za dolazak gosta -overbooking ili dupla rezervacija.

po redu Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku, koji će se održati online na platformi Zoom u petak, 26. veljače u 11 sati.Na događaju koji je otvoren za sve zainteresirane privatne iznajmljivače, teme kao što su novosti glede stanja obiteljskog smještaja u Hrvatskoj ... Online vodič obiteljskog smještaja Zagorja - Bajke na Dlanu.

ISBN. vodič, smještaj, obitelj, obiteljski smještaj, sezona, ljeto, iznajmljivanje Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja - U ovom vodiču ćete pronaći ideje kako pripremiti apartman ili kuću za iznajmljivanje i još korisnih savjeta o :komunikacija sa gostom, deset savjeta kako odogovoriti na upit, kako napisati opis svojih smještajnih jedinica,kako fotografirati apartman,najbolji način ostvarivanja rezervacija obitelljsk Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja : kako najbolje pripremiti, prezentirati i oglasiti obiteljski smještaj u cilju bolje popunjenosti / Anamarija Cicarelli. Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja Interligo - Savjetovalište za obiteljski smještaj - Split Turistička zajednica Splitsko dalmatinske županije. Kome je namijenjen •Iznajmljivačima koji su radili samo sa turističkim agencijama •Novim iznajmljivačima bez iskustva Posebna ponuda za domaćine obiteljskog smještaja Ljeto još traje iako je glavna sezona naprasno prekinuta u samoj špici.

POVEZANE KNJIGE