Dvorac bajki

Dvorac bajki Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvorac bajki.pdf
ISBN
3858744111240

OPIS

Otvorite čarobni dvorac koji sadrži 12 malih i jednu veću slikovnicu. Doživite uzbudljive avanture s junacima iz najljepsih bajki na svijetu. Uđite u svijet neobičnih događaja i otputujte u zemlje u kojima su čuda moguća. Pođite na izlet s Crvenkapicom, poletite s Petrom Panom, zaplesite sa Snjeguljicom, putujte s princom Tristanom i družite se s brojnim drugim junacima iz čarobnog Dvorca bajki!

Masandrovski dvorac podsjeća na dekoracije iz bajki o Pepeljuzi. Warwick, najpoznatiji dvorac u Engleskoj. Uz dvorac je moguće posjetiti tamnice, toranj duhova, oružarnicu, suvenirnice i nekoliko restorana.

Pošaljite upit ili odmah naručite i ... dvorac Mada je u njemu prvobitno trebalo biti 228 prostorija, dovršeno ih je svega 15 i njihova glavna karakteristika su brojne freske koje prikazuju legende korišćene u Vagnerovim operama. Takođe, Nojšvanštajn je samo jedan od zamaka jednog od najekscentričnijih kraljeva svih vremena. Ukucate li u tražilice internetskih oglasnika riječ "dvorac", dobit ćete svu silu šarenih dječjih dvoraca na napuhavanje, s crvenim, žutim i ružičastim kulama, kao stvorenih za rođendanske zabave.No između tih oglasa naići ćete svako malo i na one o prodaji pravih dvoraca od kojih neki izgledaju kao da su preslikani iz dječjih bajki. Dvorac ima prizemlje i prvi kat, deset soba, dva tornja i čak pedeset prozora.

POVEZANE KNJIGE