Dizajn i nezavisna kultura

Dizajn i nezavisna kultura - Mrduljaš, Maroje (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mrduljaš, Maroje (ur.)
DIMENZIJA
7,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Dizajn i nezavisna kultura.pdf
ISBN
6917127074749

OPIS

U okviru projekta U fokusu, portal Kulturpunkt.hr stvara arhiv ideja i praksi nezavisne kulture od 90-ih do danas koje se temelje na istraživačkim, progresivnim i emancipatorskim pristupima. Cilj projekta je dokumentirati gore spomenute kulturne i umjetničke prakse u posljednjih dvadeset godina. Važan dio projekta usmjeren je na propitivanje veza istraživačkog i refleksivnog dizajna te nezavisne kulture u Hrvatskoj i mapiranje takvih praksi, a provodi se u suradnji s Marojem Mrduljašem.

Gosti: Damir Bralić, Dejan Dragosavac - Ruta, Maroje Mrduljaš i Dea Vidović Moderator: Davor Mišković Dizajn, eksperimentalni tisak i nezavisna kultura. U četvrtak 21.

veljače s početkom u 20 sati u HDD galeriji održat će se [d]razgovor na temu "Dizajn, eksperimentalni tisak i nezavisna kultura". Ovaj javni razgovor je popratno događanje uz izložbu Marija Aničića "Tiskaj bez crne, ekstremno upojno!" koja daje pregled dizajna Marija Aničića i Jele Dominis za udrugu Drugo more u Rijeci od 2002.

POVEZANE KNJIGE