Trening s agresivnom djecom

Trening s agresivnom djecom - Petermann | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petermann
DIMENZIJA
11,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Trening s agresivnom djecom.pdf
ISBN
1148650518595

OPIS

Ova knjiga postoji već više od “polovine života praktičara”. U 27 godina od prvog izdanja godine 1978., nijedna tema kliničke dječje psihologije i dječje psihoterapije nije tako jako odredila znanstvenu raspravu kao što je traženje uzroka dječje agresije i razvoj optimalnih postupaka liječenja. Kao pristup liječenju agresivne djece i njihovih obitelji izabrali smo dječju terapiju ponašanja i savjetovanje roditelja, dakle od početka jedan dvotračni postupak. Taj pristup se održao tijekom godina, iako su obiteljsko-terapijski koncepti uvijek iznova navodili da mogu puno direktnije i jednostavnije riješiti probleme. Nažalost, terapijska stvarnost izgleda potpuno drugačije: agresivno ponašanje stabilan je poremećaj ponašanja, koji se već i u djetinjstvu jako teško mijenja. Knjiga koja je pred vama isprobana je zbirka materijala koji su tijekom godina, a i u ovom izdanju, aktualizirani korak po korak. Aktualizirano znači da su pri planiranju elemenata terapije uvažavani novi znanstveni rezultati o uzrocima agresivnog ponašanja. To znači i da us materijali za praktičan rad s djecom i obiteljima dalje razvijani u skladu s vremenom.

Autor: Franz Petermann, Ulrike Petermann . Cena: 5.236,00 Din.

Predviđena dob djece je od 9 do 13 godina. Psihološki trening s agresivnom i nasilnom djecom i njihovim roditeljima Očekuje se uvid roditelja u vlastito ponašanje i mogućnosti promjene istoga, veća osjetljivost roditelja na probleme i potrebe djece. Očekuje se kako će individualni tretmani pomoći nasilnoj djeci u rješavanju njihovih svakodnevnih problema te time poboljšati ... Trening s agresivnom djecom.

POVEZANE KNJIGE