Plaćena pratilja

Plaćena pratilja - Quick, Amanda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
10,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Plaćena pratilja.pdf
ISBN
9586343896503

OPIS

Grofu od St. Merryna treba žena. Njegove su namjere čisto praktične – jednostavno želi razumnu i prikladno ljupku osobu koja će u visokom društvu nekoliko tjedana glumiti njegovu zaručnicu. Želi se baviti važnijim stvarima, a lažna će zaručnica držati podalje one koje love muža, pa će se on moći posvetiti svojim planovima. Najjednostavnije rješenje je angažirati plaćenu pratilju. Na kraju krajeva, jadne žene koje moraju prihvatiti takvo zaposlenje zasigurno će biti zahvalne za svaku uslugu… Kad je upoznao gospođicu Elenoru Lodge, povjerovao je da je njegov problem riješen. Otrcana odjeća i podignuta kosa ne mogu prikriti njezino lijepo tijelo i vatru u zlatnim očima. Nesretne okolnosti u kojima se našla i tajni snovi o životu na pozornici – grofovu ponudu neosporno čine primamljivom….

Roman o hladnom ... Plaćena pratilja Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Merryna treba žena. Njegove su namjere čisto praktične - jednostavno želi razum Catherine Marks već dve godine radi kao plaćena pratilja sestrama Hathaway.

POVEZANE KNJIGE