Tehnike za brzo čitanje

Tehnike za brzo čitanje - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
7,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehnike za brzo čitanje.pdf
ISBN
2146686084618

OPIS

U ovoj knjižici, Tony Buzan opisuje svoje tehnike brzog čitanja kako bi vam pomogao da ubrzate svoju brzinu čitanja i transformirate svoju sposobnost razumijevanja informacija na radnom mjestu, tijekom studija i u slobodno vrijeme. Osmišljena osobito za zaposlene ljude, ova knjiga opisuje kako vaše oči i vaš mozak primaju i zadržavaju informacije te nudi praktične tehnike i vježbe za trenutnu primjenu novostečenih vještina. Tony Buzan je autor Mentalnih mapa i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

Kako da znate da trenutno ne čitate dovoljno brzo? Da li izgovarate reči u svom umu dok čitate? Da li Vas često nešto ometa tokom čitanja? Da li Vam za stranicu knjige treba više od jednog minuta? ... 3.

Dodaj u košaricu Mi na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima koje koristimo (ili ih isključiti) možete naći u postavkama.

POVEZANE KNJIGE