Lovačka kuhinja

Lovačka kuhinja - Kauzlarić, Boris | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kauzlarić, Boris
DIMENZIJA
5,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovačka kuhinja.pdf
ISBN
6729285384300

OPIS

Knjiga kuharskih recepata “Lovačka kuhinja“, Borisa Kauzlarića, nastala je kao svojevrstan kompendij autorovog dugogodišnjeg rada temeljenog na koliko snažnoj želji i maru da se ugodi njegovu visočanstvu gostu, toliko možda još i više težnji, vođenoj nemirnim duhom, za stalnim istraživanjem usmjerenim ka poboljšanjima i okusa i mirisa i dizajna jela od divljači. Ova specijalizirana kuharica sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavnajela te deserti od šumskog voća, a odlikuju je posebice jednostavnost i nezahtjevnost pripreme, te je stoga, osim u ugostiteljstvu, jednako dobro uporabljiva i u kućanstvima. Autora je u tom smislu vodila, kako je istaknuo, spoznaja da meso divljači kao namirnica više ne podrazumijevaekskluzivitet, da je ono dostupno širokoj gurmanskoj publici, u svim bolje opskrbljenim trgovačkim centrima.

Na prsni dio poredamo režnjeve slanine i pričvrstimo čačkalicom. Kapulu, mrkvu i celer narežemo na veće komade.

S restoranima ne improviziram, preporuke rijetko uvažavam... No, imao sam i sreće ... Novosti: Polaganje LOVAČKOG ISPITA, ispita za LOVOČUVARA i ispita za OCJENJIVAČA TROFEJA www.lovackouciliste.com.hr [email protected] +385 (0) 91 5012622 Lovačka kuharica „Divlji u kuhinji" 27/01/2017 Rene vijesti Concept store Bella Forma s pomno odabranim proizvodima najpoznatijih i najluksuznijih svjetskih brandova postala je prava oaza u centru grada za sve ljubitelje estetike i najnovijih trendova kada se radi o uređenju doma ili posuđu za pripremanje i posluživanje hrane. Lovačka kuhinja - Lovac.ba | Wep portal za ljubitelje lova.

POVEZANE KNJIGE