Vidovitost

Vidovitost - Quick, Amanda | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vidovitost.pdf
ISBN
3726165306049

OPIS

Ugodna sjećanja Venetije Milton na romantičnu noć s Gabrielom Jonesom – potomkom alkemičara -uskoro su uništena viješću o njegovoj smrti. Preuzevši ulogu njegove ugledne udovice, započinje novu karijeru pomodne fotografkinje u Londonu, gdje su njezine fotografije izrazito cijenjene zahvaljujući njezinoj jedinstvenoj sposobnosti da “vidi” s onu stranu svojih subjekata. No, Venetijin romantični hir uzrokuje neočekivane nevolje. Kao prvo, gospodin Jones će se ponovno pojaviti, živ i zdrav, u njezinu životu. A netko koga on slijedi spreman je na sve, čak i na umorstvo, kako bi se dočepao drevne, nevjerojatne tajne koja je stoljećima bila izgubljena – netko tko vjeruje da je Venetia, kao “supruga” gospodina Jonesa, ključ tajne…

siječnja / januara do 19. veljače / februara Zračni znak Vladajući Planet: Uran Boja: Tirkizna Ljubav Vodenjaci u ovome razdoblju ulaze u period kad će malo više pokazati osjećaje nego što je to za njih uobičajeno. Kad govorimo o temi vidovitosti, najčešće mislimo na stručnjake koji imaju znanje o predviđanju budućnosti.

D) Tema kojoj neke osobe poklanjaju veliku paznju 2. Rec buducnost u vama najpre budi pomisao na: Vidovitost je dar sa kojima su neki ljudi rođeni i samim tim imaju sposobnost gledanja duhovne energije pojedinca, kao što je aura ili neko drugo područje.

POVEZANE KNJIGE