Kombiniranje namirnica

Kombiniranje namirnica - Maršanić-Jovanović, Rajna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Maršanić-Jovanović, Rajna
DIMENZIJA
4,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Kombiniranje namirnica.pdf
ISBN
5925469464613

OPIS

Ova knjiga želi biti praktičan priručnik koji kreće od najčešćih prehrambenih modela te preporučuje mjerila i obrasce koji olakšavaju njihovo vrednovanje i prevladavanje. Kako osmisliti vlastita jela da bi se valjano hranilo bez narušavanja navika i okusa potrebno je naučiti kombinirati namirnice. Na kraju je prijedlog jelovnika za cijeli tjedan.

Ne dozvoljava kombinaciju određenih namirnica, primjerice, ugljikohidrata i proteina, u istom obroku. Većina redukcijskih programa koji imaju brz učinak na gubitak kilograma bazira se baš na ovom konceptu kombiniranja hrane. Za razliku od većine redukcijskih dijeta koje zahtijevaju puno odricanja i discipline, kombiniranje namirnica je vrlo prilagodljiva, jednostavna i primjenjiva metoda koju svatko može prakticirati.

Kombiniranje hrane nije privremen, nego stalan način prehrane koji zahtijeva vrijeme i promjenu navika. Pogrešno kombiniranje različitih namirnica tijekom istog obroka uzrokuje nakupljanje toksina i pad energije. To pravilo vrijedi i za namirnice iz biološkog uzgoja.

POVEZANE KNJIGE