Hladna krv

Hladna krv - Bryndza, Robert | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bryndza, Robert
DIMENZIJA
3,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Hladna krv.pdf
ISBN
4561060423371

OPIS

Na obali rijeke Temze pronađen je veliki putni kovčeg i detektivka Erika Foster pozvana je kako bi provjerila sumnje da se u kovčegu nalazi ljudsko tijelo. Erika je radila na mnogim zastrašujućim slučajevima, no ništa je nije moglo pripremiti na sliku raskomadanog tijela mladog muškarca. Nakon što njezin tim pokrene istragu, otkriva se da je nedavno pronađeno još jedno, ovoga puta žensko tijelo, osakaćeno i bačeno u rijeku na isti način. Erika shvaća da je na tragu hladnokrvnom serijskom ubojici. Ubrzo i sama Erika postaje metom brutalnog pljačkaškog napada, a kćeri blizanke zapovjednika Marsha netragom nestaju. I dok ulozi u potrazi za ubojicom postaju sve veći, ni teške ozljede, zavjera niti izdaja Eriku neće spriječiti da pokuša spasiti djevojčice prije nego postane prekasno. U utrci s vremenom Erika dolazi do uznemirujućeg otkrića- postoji više od jednog ubojice… »Nevjerojatno napet triler, pravi užitak za čitanje!« Novel Deelights »Robert Bryndza me uvijek iznenadi jer uspijeva svaki roman učiniti nevjerojatno zanimljivim i originalnim. Ako još niste pročitali serijal o Eriki Foster, učinite to odmah.« The Book Review Café »Ovo je bez sumnje moj omiljeni roman iz serijala. Mračan, dinamičan i žestok, no istovremeno emotivan. Bio bi zločin da ga ne pročitate!« By The Letter Book Reviews Robert Bryndza (1979.) britanski je autor kriminalističkih romana koji su prevedeni na 28 jezika i prodani u više od 3 milijuna primjeraka širom svijeta. Svoju spisateljsku karijeru započeo je humorističnim romanima o Coco Pinchard, a najveći uspjeh postigao je serijalom o detektivki Eriki Foster. Prvi roman iz serijala Žena u ledu postao je svjetski bestseler, a nakon njega su uslijedili romani Noćna grabežljivica, Mutna voda i Posljednji dah ( svi objavljeni u Znanju). Hladna krv peti je nastavak u serijalu o detektivki Foster. Robert Bryndza je nedavno objavio i prvi roman u svom novom serijalu o privatnoj istražiteljici Kate Marshall, pod nazivom Nine Elms.

Erika je radila na mnogim zastrašujućim slučajevima, no ništa je nije moglo pripremiti na sliku raskomadanog tijela mladog muškarca. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... hladna krv hladna krv hladna krv hladna krv hladna krv hladna krv hladna krv.

Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove slanja snosi kupac) Hladna krv 1939; Grivna od granata 1953; Pripovetke za devojčice i dečake 1953; Zli dusi knj. 2 1959; Grivna od granata 1959; Zli dusi knj.

POVEZANE KNJIGE