U sjeni zla

U sjeni zla - Bolton, Sharon | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bolton, Sharon
DIMENZIJA
9,57 MB
NAZIV DATOTEKE
U sjeni zla.pdf
ISBN
9772250484895

OPIS

Florence Lovelady prije trideset je godina uhitila Larryja Glassbrooka, koji je potom osuđen za višestruka ubojstva tinejdžera. Poput priče iz najstrašnijih noćnih mora, njegove su žrtve bile žive zakopane u mrtvačkim kovčezima koje je Larry sam izrađivao. Uz žrtve su se nalazile glinene figurice koje su skrivale motive neshvatljive ljudske izopačenosti. Larry je priznao zločine. Slučaj je riješen u kratkom roku. No nakon njegove smrti, počinju se ponavljati jezoviti događaji iz prošlosti. Florence se nakon toliko godina vraća na mjesto gdje su se odvijali ovi stravični događaji, te pronalazi glinenu figuru koja nevjerojatno podsjeća na nju samu. Ali, Larry nije mogao biti taj koju ju je izradio. Je li Florence pogriješila prije svih tih godina? Ili se iza ubojstava krije nešto mnogo mračnije? »Sjajan triler s dozom gotičkoga. Mračan, jezovit sa snažnim ženskim likovima. Nakon čitanja obavezno spavajte s upaljenim svjetlom.« Sarah Pinborough »Romani Sharon Bolton puni su prijetećih i nadnaravnih prizora nadahnutih Stephenom Kingom. Vrhunski ispričana priča od koje će vam se lediti krv u žilama.« The Guardian »Mračna priča koja će vas očarati svojom briljantnom originalnošću.« JP Delaney

Larry je priznao zločine ... Florence Lovelady prije trideset je godina uhitila Larryja Glassbrooka, koji je potom osuđen za višestruka ubojstva tinejdžera. Poput priče iz najstrašnijih noćnih mora, njegove su žrtve bile žive zakopane u mrtvačkim kovčezima koje je Larry sam izrađiv Opis - U SJENI ZLA Florence Lovelady prije trideset je godina uhitila Larryja Glassbrooka, koji je potom osuđen za višestruka ubojstva tinejdžera.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. [email protected] +385 (0)1 4883 544.

POVEZANE KNJIGE