Kako urediti apartman ili kuću za iznajmljivanje

Kako urediti apartman ili kuću za iznajmljivanje - Cicarelli, Anamarija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cicarelli, Anamarija
DIMENZIJA
11,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako urediti apartman ili kuću za iznajmljivanje.pdf
ISBN
2578259864262

OPIS

U ovom priručniku ćete pronaćisve o stilui osnovnim elementima uređenja. Pravilnici uređenja prostorija i okućnice. Provjera prije kategorizacije. Mali zahvati poboljšanja.

U kući za odmor vrijeme najčešće provodimo s prijateljima ili obitelji, stoga je važno prostor organizirati i namjestiti tako da osigurava dovoljno mjesta za sve, a da pritom vizualno zadrži lijep izgled. Što sve privatni iznajmljivači, ali i svi oni koji imaju apartman, vikendicu ili kuću na moru trebaju znaju o uređenju apartmana na moru, otkrio nam je arhitekt Jan Pivac. S ovim savjetima stvorit ćete prostor u koji će se gosti iznova vraćati ili stvoriti vlastitu morsku oazu.

Samo tu možete imati potpuno kontrolu nad svojom ponudom 'Agencije iz ovih ili onih razloga mogu prestati biti zanimljive gostima za vaše područje i smještaj. KAKO UREDITI APARTMAN ILI KUĆU ZA IZNAJMLJIVANJE? ADMINISTRATIVNO POSLOVANJE za vlasnike apartmana, studio apartmana, kuća za odmor i soba u domaćinstvu; KAKO DO GOSTA PREKO INTERNETA? Tko je Interligo? Anamarija Cicarelli osnivačica je savjetovališta s dugogodišnjom praksom iznajmljivanja soba u Splitu i apartmana na Braču. Kako je i ... Institut za turizam je u četvrtak 22.

POVEZANE KNJIGE