Reiki iscjeljivanje

Reiki iscjeljivanje - Fernandez, Carmen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fernandez, Carmen
DIMENZIJA
12,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Reiki iscjeljivanje.pdf
ISBN
1413242811520

OPIS

Svima koji žele upoznati svoju iscjeliteljsku energiju i univerzalnu ljubav ova će knjiga poslužiti kao vrijedan uvod u sve aspekte Reikija, a dodatno će potaknuti one koji već ubiru plodove uravnoteženosti baveći se umjetnošću iscjeljivanja. Knjiga sadržava obrasce iscjeljivanja za različite bolesti, kao naprimjer bol u leđima, lošu probavu i glavobolju, a također i tretmane prve pomoći kod trauma i ozljeda. Opsežni savjeti i kreativne ideje kako da Reiki primijenite u svakodnevnom životu, uključujući i savjete u vezi s bojama, kristalima, meditacijom, aromoterapijom i drugim terapijama.

Kao i sve alternativne terapije, reiki nije zamjena za odlazak liječniku. On je, svejedno, po mom ... Mayansko iscjeljivanje je usklađivanje sa kosmičkim ritmovima kroz elemente vode, vatre, zemlje i zraka.Koncept mayanskog iscjeljivanja je jednostavan - Maye kažu da: "ako tvoju medicinu, tvoj lijek ne razumije dijete od 5 godina, onda ne služi ničemu.Što je jednostavnija - moćnija je." Cjelokupno iscjeljivanje bazirano je na 4.

Pored toga, svaka od 7 perli u raznim bojama odgovara pojedinačnim bojama sedam čakri u ljudskom tijelu. Kontakt: 01/5810-648 ili 099/8366-209 Izobličenje ili blokada energije.

POVEZANE KNJIGE