Kako brati,čuvati i birati voće

Kako brati,čuvati i birati voće - Jemrić, Tomislav | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jemrić, Tomislav
DIMENZIJA
12,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako brati,čuvati i birati voće.pdf
ISBN
9522460291143

OPIS

U knjizi su na jednostavan način objašnjeni osnovni pokazatelji zrelosti, određivanje pravog vremena berbe, postupci u čuvaju u kućnim uvjetima, mane i fiziološke poremetnje te pokazatelji kakvoće za 22 vrste voća, uključujući i neke egzotične vrste kao što su avokado, mango i ananas.

Suvo voće je jednostavnije čuvati nego zamrznuto, ali je sam proces nešto dugotrajniji i potrebno je više strpljenja. Možete ih koristiti kao sjajnu zdravu užinu ili za pripremu poslastica. Kako čuvati i brati bobičasto voće? 7 months ago.

Leto je godišnje doba kada je većina bobičatog voća na vrhuncu sezone i kada bi trebalo da razmišljate kako da napravite zalihe za neke hladnije dane. Ako imate priliku, toplo vam preporučujemo da sami berete bobičasto voće, a mi imamo nekoliko važnih saveta ako se odlučite ... voće, brati, čuvati, birati, čuvati voće, brati voće, voće.

POVEZANE KNJIGE