S čime ću doći pred Gospodina-molitva za jedinstvo kršćana 2013

S čime ću doći pred Gospodina-molitva za jedinstvo kršćana 2013 - Zečević, Jure ur. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zečević, Jure ur.
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
S čime ću doći pred Gospodina-molitva za jedinstvo kršćana 2013.pdf
ISBN
7653652608040

OPIS

Ovogodišnja glavna biblijska tema Molitvene osmine za jedinstvo kršćana, koja će se održati od 18. do 25. siječnja 2013. godine, jest „S čime ću doći pred Gospodina“ (Mih 6, 6-8). Crkvama i kršćanskim zajednicama koje se zajedno uključuju u Molitvenu osminu jednim zajedničkim bogoslužjem na raspolaganju je Red slavlja za Ekumensko bogoslužje, no te tekstove one mogu uvrstiti i u vlastito bogoslužje. Onim pak zajednicama koje osminu obilježavaju bogoslužjima svakog dana ponuđen je materijal s naslovom Osam dana, a onima koji žele organizirati biblijska proučavanja naznačene teme Osmine mogu to učiniti prema predlošku Osam dana. Priručnik je mislio i na one koji žele samostalno moliti te im je ponuđen materijal za molitvene nakane kako bi se pojedinačni slavitelji na takav način uključili u Molitvenu osminu. Polazne tekstove ovaj put su pripremili indijski kršćani, a hrvatsko izdanje uredio je tajnik Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog prof. dr. Jure Zečević, OCD.

... podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu ... Ekumenska molitva u Molitvenoj osmini za jedinstvo kršćana u Dubrovniku je održana u četvrtak, 24.

Vaše preosveštenstvo, vladiko Grigorije! ... Gotovo 80 posto indijskih kršćana dalitskog su podrijetla» istaknuto je u knjižici koja je pripremljena za ovu nakanu naslova «S čime ću doći pred Gospodina», KS, Zagreb 2012. Dana 22.

POVEZANE KNJIGE