Naučite crtati pejzaže

Naučite crtati pejzaže - Sidaway, Ian | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sidaway, Ian
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučite crtati pejzaže.pdf
ISBN
1395166822800

OPIS

Za umjetnika pejzaž predstavlja beskrajnu zanimljivost. Obilje materijala i subjekata nudi beskonačne mogućnosti koje i najrevnijeg umjetnika mogu doživotno zaokupiti crtanjem pejzaža. Pejzaž je lako uzeti zdravo za gotovo. Često se primjećuje tek kada ga više nema, kada je izbrisan neumoljivim tijekom našeg urbanog širenja ili uništen prirodnom katastrofom. Pejzaži se neprestano mijenjaju, a vrijeme je važan čimbenik koji može promijeniti kvalitetu i ozračje scene u svega nekoliko minuta. Isti pejzaž činit će se radikalno drugačijim na ljetnom suncu, obavijen gustom sumaglicom ili prekriven dubokim slojem snijega.

Iz Muzeja grada Šibenika pozivaju sve zainteresirane, djecu i odrasle, na druženje i crtanje sa slikaricom Teodorom Gorgievom, volonterkom iz Makedonije. Naučite crtati građevine je važan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju. 10 praktičnih demonstracija prikazanih korak-po-korak i ilustriranih fotografijama u boji.

12:18. Pratite nas i na društvenim mrežama: Muzej grada Šibenika zajedno sa slikaricom Teodorom Gorgievom, volonterkom iz Makedonije, organizira besplatne radionice osnova crtanja portreta i pejzaža. Naučite crtati pejzaže je neophodan vodič za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju.

POVEZANE KNJIGE