Enciklopedija fizičke kulture

Enciklopedija fizičke kulture PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Enciklopedija fizičke kulture.pdf
ISBN
3829724718827

OPIS

Enciklopedija fizičke kulture namijenjena je u prvom redu onima koji se aktivno bave nekom od sportskih grana, a izvor je informacija i za studente fizičke kulture, njihove profesore, trenere, sportske novinare i sve ostale ljubitelje sporta. Enciklopedija sadrži informacije o 85 međunarodnih sportskih federacija, 61 jugoslovenskome sportskom savezu i 234 sportske organizacije, kluba ili društva. U 1335 biografskih članaka zastupljeni su zaslužni sportaši Jugoslavije koji su stekli neku od medalja na olimpijskim igrama, prvenstvima svijeta ili Europe, i to samo u individualnim sportovima, te zaslužni sportski veterani i pedagozi tjelesnog odgoja, svjetski sportski velikani i dr. U posebnom dijelu drugog sveska objavljeni su rezultati olimpijskih i mediteranskih igara te prvenstva svijeta, Europe i Jugoslavije. Broj svezaka: 2 Godina izdanja: 1975–1977.

EKONOMSKA enciklopedija Odgovorni urednik Đorđe M. Miljković: Ekonomska enciklopedija Beograd: Savremena administracija, 1984.

o3-2. EKONOMSKA enciklopedija Odgovorni urednik Đorđe M.

POVEZANE KNJIGE