Pustopoljina

Pustopoljina - Carrasco, Jesus | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carrasco, Jesus
DIMENZIJA
7,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Pustopoljina.pdf
ISBN
8702157443599

OPIS

Skutren na dnu jame u koju se sakrio, dječak napeto osluškuje dovikivanje muškaraca koji ga proganjanju. No nakon što se glasovi izgube u daljini, pred njim ostaje beskrajna i jalova ravnica koju mora prijeći želi li se zauvijek udaljiti od onog što ga je nagnalo na bijeg. Jedne noći na putu nailazi na starog pastira. Od tog trenutka njihovi životi više neće biti isti. Pustopoljina je čarobna priča o hrabrom dječaku koji bježi kroz područje koje je poharala suša i kojim vlada nasilje. To je zatvoren svijet, bez imena i datuma, iz kojeg je moral iščeznuo bez traga jednako kao i voda. U takvim će okolnostima dječak, čija sudbina još nije sasvim određena na propast, biti prisiljen naglo savladati kako pravilno procijeniti ljude i njihove postupke, ili pak zauvijek prihvatiti nasilje u kojem je odrastao.

Pisao sam za njih, da ne bude prekasno, premda nikada nisam bio siguran što im želim prenijeti. »Originalnost, bogatstvo vokabulara i realizam koji se izdignuo do mitskog statusa.« La Vanguardia Pustopoljina je čarobna priča o hrabrom dječaku koji bježi kroz područje koje je poharala suša i kojim vlada nasilje. To je zatvoren svijet, bez imena i datuma, iz kojeg je moral iščeznuo bez traga jednako kao i voda.

Ovaj blog bio je namijenjen, u prvom redu, svim mladim ljudima koji se osjećaju "drugačije" u odnosu na svoje vršnjake, u smislu da su više okrenuti svojoj nutrini nego svijetu oko sebe, i koji se sada nalaze na rubu novog života, ali ga još nisu prekoračili. Pisao sam za njih, da ne bude prekasno, premda nikada nisam bio siguran što im želim prenijeti. »Originalnost, bogatstvo vokabulara i realizam koji se izdignuo do mitskog statusa.« La Vanguardia Pustopoljina je čarobna priča o hrabrom dječaku koji bježi kroz područje koje je poharala suša i kojim vlada nasilje.

POVEZANE KNJIGE