Noć prije

Noć prije - Walker, Wendy | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walker, Wendy
DIMENZIJA
3,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Noć prije.pdf
ISBN
6116888888451

OPIS

Prvi spojevi mogu uistinu biti ubojiti… Dvije sestre otkrit će dugo zakopane tajne kad se spoj dogovoren putem interneta otme kontroli. Laura Lochner nikada nije imala sreće u ljubavi. Prebrzo se i prejako veže za nekog, uvijek padajući na pogrešne muškarce. Očajna nakon posljednjeg ljubavnog brodoloma, napušta posao na Wall Streetu i stan u New Yorku te odlazi k sestri u predgrađe Connecticuta gdje su obje odrasle. Iako ju još uvijek proganja tragedija koja joj je obilježila život, Laura je odlučna dati još jednu šansu svom ljubavnom životu nakon što putem internetske stranice upozna savršenog muškarca. Rosie Ferro većinu je života provela brinući se za svoju problematičnu sestru. Neustrašiva, no krhka, Laura je uvijek hodala po tankom užetu iznad zjapećeg ponora, no Rosie je uvijek bila tu, spremna je uhvatiti. Laurin povratak, pod tajanstvenim okolnostima, baca dugačku sjenu na miran obiteljski život njezine sestre, sjenu koja će se nemjerljivo produbiti kad Laura napusti kuću kako bi otišla na spoj s muškarcem kojeg nikada nije srela uživo… Rosie se pribojava najgorega kada se Laura sljedećeg jutra ne vrati kući. Ne odgovara na pozive i poruke, a o čovjeku s kojim se išla naći nije ostavila nikakve podatke. Rosie započinje očajničku potragu za sestrom ne bojeći se samo onoga što joj je taj muškarac mogao učiniti. Boji se što je Laura mogla učiniti njemu…

Lokalna gostiona veselo je mjesto za vas i vaše slobodno vrijeme. Kakve sve dobre i loše stvari vladaju u zajedničkom kafiću saznajte u igri Noć prije. Noć prije (The Night Before, 1988) - Film.

Država je tom kraju rekla laku noć prije nekoliko desetljeća, sada je krajnje vrijeme da država upregne sve svoje snage da obnova bude cjelovita i da se tamo usmjere EU fondovi", kazao je Tomašević. 'Ako se ljudi ne vrate u prvoj godini, teško da će se vratiti' Projektanti koji su s 35 kg eksploziva srušili dimnjake: Noć prije neki su se ušuljali u kompleks.

POVEZANE KNJIGE