Znanstvene kvantitativne metode, knjiga 10

Znanstvene kvantitativne metode, knjiga 10 - Zelenika, Ratko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zelenika, Ratko
DIMENZIJA
7,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Znanstvene kvantitativne metode, knjiga 10.pdf
ISBN
6932365835854

OPIS

U znanstvenoj knjizi Metodologija i tehnologija izrade znanstvenog i stručnog djela: ZNANSTVENE KVANTITATIVNE METODE, knjiga deseta rezultati znanstvenih i razvojnih istraživanja predstavljeni su u pet međusobno povezanih dijelova (poglavlja)

To uključuje promatranje svijeta i njegovih fenomena, dolazak do objašnjenja onoga što se promatra, dokazivanje valjanosti objašnjenja i konačno prihvaćanje ili odbijanje objašnjenja. 4. Prosuditi logiku primjene znanstvene metode i izbora metodološkog pristupa, faza istraživačkog rada u društvenim znanostima, analize članaka i definiranja znanstvenog doprinosa rada.

Pristup koji se ponegdje njeguje u literaturi i ud benicima poèiva na krajnjem pojednostavljenju ili potpunom izostavljanju tema opæeg metodološkog Kvantitativne metode Predmet u okviru kojeg se uče i usvajaju teorijska i praktična znanja o metodama za statističko-grafičku obradu podataka te o primjeni, konstrukciji i validaciji mjernih instrumenata za procjenu kinezioloških fenomena. znanstvene metodologije determinirano je prirodnim zakonitostima stvarnog vanjskog svijeta. Konstruktivistička priroda znanosti → znanost je ...

POVEZANE KNJIGE