Top destinacije – hrvatska obala s Columbom

Top destinacije – hrvatska obala s Columbom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Top destinacije – hrvatska obala s Columbom.pdf
ISBN
7518509932855

OPIS

Planirate odmor sa svojim ljubimcem? Želite saznati sve o DOG FRIENDLY destinacijama na hrvatskoj obali iz prve ruke? Ultimativni vodič za putovanje hrvatskom obalom detaljno opisuje više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija, od Umaga do Cavtata. Autori popularnog televizijskog serijala “Top destinacije – Hrvatska obala” otkrivaju vam najbolje od najboljeg, uz pregršt zanimljivosti, savjeta i preporuka. U ovom drugom dopunjenom izdanju, autori su istražili sve “dog friendly” destinacije koje su osobno proputovali sa svojim četveronožnim ljubimcem. Pronađite sve o psećim plažama, preporukama za putovanje sa psom, brojne korisne savjete i kontakte veterinara u destinacijama i okolici. Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve vlasnike pasa koji žele kvalitetno provesti svoj godišnji odmor na hrvatskoj obali zajedno sa svojim ljubimcima.

Uplata na račun - slanje Tisak paketom. Slanje pošiljke poštom. Top destinacije - hrvatska obala: s Columbom Ultimativni vodič za putovanje hrvatskom obalom detaljno opisuje više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija, od Umaga do Cavtata.

Psić Columbo proputovao je sa svojom obitelji cijeli Jadran te je ova knjiga prvi vodič za ljetovanje s psima u Hrvatskoj. Uz televizijski serijal, sredinom lipnja izlazi i knjiga autora serijala, TOP DESTINACIJE - Hrvatska obala: Kroz oči običnih turista, kao ultimativni putopisni priručnik za ljetovanje na hrvatskoj obali za ljeto 2012.g. Na više od 400 stranica i s preko 800 fotografija u boji, autori Željko i Sandra Stuić vas detaljno upoznaju s 40 odabranih destinacija i njihovom okolicom, brojnim ... Hrvatska: top 10 i top 20 plaže, restorani, priroda, šport, noćni klubovi, kultura ...

POVEZANE KNJIGE