Tršćanska zb(i)rka

Tršćanska zb(i)rka - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
8,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Tršćanska zb(i)rka.pdf
ISBN
5058579450035

OPIS

Radi se o knjizi u kojoj je izbor suvremenih proznih pisaca Trsta i regije. Pisci, zastupljeni u knjizi, pripadaju različitim poetikama i pokazuju svu širinu tršćanske književnosti danas. Pripadaju raznim generacijama, od već davno afirmiranih do onih koji još nemaju knjigu. Zbog te širine i raznorodnosti pristupa književnom djelu, priređivač Valerije Fiandra daje ovoj zbirci dvosmislen naslov. Predgovor je napisao Claudio Magris, a koralni prijevod je rezultat napora Ljiljane Avirović i grupe prevoditelja sa tršćanskog sveučilišta. Knjiga sadrži pripovijetke, fragmente romana sljedećih autora: Roberto Curci Giuseppe O. Longo Fulvio Molinari Pino Roveredo Pietro Spirito Mauro Covacich Marko Kravos Corrado Premuda Francesca Letri Pierluigi Piccoli

Karta ulice sa 360 stupnjeva virtualnim pregledom (Stret View) Split Tršćanska ulica 16 Split adresa na karti i gdje su 50 lokacije u blizini. Najbliži smještaj je za 50 m Split (tablica, povećana mapa, karta za crtanje). 'ConFusioni triestine / Tršćanska zb(i)rka' izd.

Proboden u tučnjavi u Splitu. U sukobu u Tršćanskoj ulici u Splitu ubodnu ranu zadobio je 34-godišnjak a još dvije osobe su lakše ozlijeđene.

POVEZANE KNJIGE