Od glavobolje do raka

Od glavobolje do raka - Ing.Crnić, Dragutin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ing.Crnić, Dragutin
DIMENZIJA
10,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Od glavobolje do raka.pdf
ISBN
7230039010173

OPIS

Prvi dio knjige posvećen je raku i borbi protiv te opake bolesti prirodnim sredstvima. Drugi dio odnosi se na savjete, recepte i preporuke za ostale bolesti. Između mnogih recepata za pojedinu bolest autor je izabrao po jedan prokušan recept. Ova knjiga i knjiga “”Radiestezija – stvarnost ili fantazija”” čine cjelinu.

Ostali simptomi raka pluća uključuju kratkoću daha i promuklost. Prognoze za rak pluća nisu dobre kao za neke druge vrste raka jer se simptomi obično javljaju tek u uznapredovaloj fazi bolesti. Ipak, točno postavljenu dijagnozu ima manje od polovice osoba s migrenom.

Zeleni čaj već je više od 4 hiljade godina vrlo cijenjen napitak u azijskim zemljama, ne samo zbog svog osvježavajućeg i aromatičnog ukusa, već i zbog toga što je izrazito zdrav i korišten je za liječenje doslovno svega, od glavobolje do depresije. Todt: F1 ne pati od raka nego od glavobolje ... Mislim da možete postići mnogo više ako ignorirate sukobe i mogu reći da mi do sada nije išlo loše.

POVEZANE KNJIGE