Projektni menadžment

Projektni menadžment - Baljkas, Stipe | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baljkas, Stipe
DIMENZIJA
7,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektni menadžment.pdf
ISBN
4693913139535

OPIS

Mišljenja sam da je knjiga izvrsno djelo ne samo iz područja projektnog menadžmenta već i na njega naslonjenoga organizacijskog menadžmenta.Projektni menadžment je obrađen iz svih relevantnih aspekata: strateškog, procesnog, organizacijskog, ekonomskog, sociološkog, kadrovskog itd. Bogato citatima, djelo obiluje vlastitim razmišljanjima autora koja upućuju ne samo na njihovu sposobnost da smisleno obuhvate tu zahtjevnu cjelinu već i njezinu praktičnost. Sadržaj vodi čitatelje do novih i za njih primjenjivih spoznaja. Kjniga ima veliku praktičnu vrijednost i zbog toga bi mogla imati i međunarodnu važnost.

Alma Mater Europaea znanstveni doktorat Projektnog managementa nudi usmjerenu koncentraciju na projekt, program i upravljanje portfeljem. Projektni zadaci, ciljevi te važni događaji na jednom su mjestu. Jednostavno upravljanje Vam omogućuje dodavanje projekata, optimiziranje zadataka raspoređivanjem među članovima projektnog tima, postavljanje prioriteta u zadacima koji se ponavljaju, praćenje financijskog statusa projekta te spremanje važnih datuma. Budite prvi koji će recenzirati "PROJEKTNI MENADŽMENT" Otkaži odgovor.

financijski menadžment. Iako su projektni menadžment i financijski menadžment dva lica iste medalje, vrlo često se pri upravljanju projektima zanemaruje uloga financijskog voditelja projekta, koji je financijski menadžer u projektnom timu, odnosno glorificira se uloga tehničkog voditelja projekta, koji je obično ... Projektni menadžment.

POVEZANE KNJIGE